Home » , » Uber driver online registration 2017 Malaysia

Uber driver online registration 2017 Malaysia

Uber driver online registration 2017 Malaysia. Mungkin anda pernah dengar tentang uber kan ataupun anda pernah naik khidmat kereta uber tetapi pernahkah anda terfikir untuk menjadi pemandu uber / uber driver seperti mereka? Income uber driver ni boleh tahan juga. Part time boleh mencecah rm2k sebulan kalau full time rm4k sebulan. Pendek kata anda tidak akan keputusan bekalan makanan kalau menjadi pemandu uber sama ada full time atau part time.


daftar pemandu uber online percuma 2017


Uber driver online registration 2017 Malaysia telah lama wujud sebenarnya. Nak daftar jadi pemandu uber ni senang sangat, 30 min boleh tahu status lulus ke tidak tetapi jangan lah daftar pemandu uber pada waktu cuti. Hq uber untuk semak permohonan pun cuti juga. Anda boleh daftar secara online pemandu uber ataupun anda boleh whatsapp saya ' uber ' 0192055657 untuk mendaftar. Kedua-dua cara adalah percuma kerana kos daftar telah ditanggung oleh uber.

Uber driver online registration 2017 Malaysia


Apa yang best sebagai pemandu uber ni?

1. Income setiap hari - jika anda ambil dan hantar orang yang menggunakan bayaran tunai, duit tu anda simpan untuk kegunaan anda sendiri. So, setiap hari anda dapat duit tunai. Ada juga bayaran guna kad kredit. Itu akan masuk akaun bank seminggu sekali. Uber akan ambil 25% setiap trip/jon yang anda buat.


2. Daftar sangat mudah - mudah sahaja nak daftar pemandu uber ni. Dokumen yang diperlukan hanya gambar ic, gambar lesen, cover note insuran dan selfie. Itu sahaja, boleh daftar sendiri pemandu uber online atau bagi saya daftarkan untuk anda secara percuma.

3. Uber vs grab - mana satu lagi bagus? Masing-masing ada keistimewaan sendiri. Biasa driver uber tu juga iaitu driver grab. Driver ada kedua-dua akaun uber dan grab ni. Boleh guna dalam satu phone dan no phone sama pun takpe.

Jadi, rebutlah peluang ni untuk daftar Uber driver online registration 2017 Malaysia sebab pendaftaran sekarang masih mudah lagi dan anda boleh menjana income sebagai pemandu uber part time atau full time.



Terima kasih kerana membaca Uber driver online registration 2017 Malaysia. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

Newest
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:



0 Komen:

Post a Comment